Servicii

Lavan Events

Servicii


Consultare și planificare

"Povestea frumoasă așteaptă să fie exprimată vizual."

Valorificăm arta, natura și dragostea pentru a proiecta și a realiza capodopere care se manifestă prin amintiri pe care le veți prețui pentru totdeauna.

Proiectăm, producem și executăm decoruri exclusiviste, precum și experiențe personale, unice, care sunt atent elaborate pentru a vă reflecta cu adevărat personalitatea. Fiecare design începe cu creativitatea care traduce emoțiile, comunică realitățile și spune o poveste frumoasă.

De la cel mai mic detaliu până la grandioasele stadii de proiecte decorate și stilizate la adevăratul lor potențial și eleganță, suntem cunoscuți pentru a crea modele uimitoare și elemente decorative personalizate.

Producție și styling

"Să facem viața mai frumoasă!"

Aceste cuvinte transmit cel mai bine obiectivul și ambiția noastră. Prin implementarea unor standarde ridicate și a unei pasiuni neobișnuite, asigurăm un nivel de servicii și design care este de neegalat, de la cele mai mici petreceri intime la festivități de mare amploare.

Toate piesele noastre de decor sunt lucrări de artă, proiectate și construite cu grijă și o calitate excepțională. Fiecare concept de design este creat, schițat, dezvoltat, rafinat până la perfecțiune și apoi transformat într-o operă de artă.

Indiferent dacă nunta sau evenimentul sunt rustice sau elegante, intime sau opulente, vă veți bucura de artă, de îngrijire specială și de atingeri personale care vor diferenția fiecare aranjament floral și fiecare design creat. Credem în amestecarea și potrivirea ideilor îndrăznețe și vizuale pentru a crea o voce unică pentru fiecare eveniment, făcându-le elegante, sofisticate, grandioase și pline de farmec.

Design floral

"Nicio floare nu se ia la întrecere cu florile din jurul ei, ci pur și simplu înflorește."

Căutăm și selectăm doar flori de cea mai înaltă calitate și astfel asigurăm prospețimea și naturalețea fiecărui aranjament. Tabloul nostru floral este armonia perfectă între florile spectaculoase de sezon și atingerea uimitoare a artistului floral.

Deoarece două flori nu sunt niciodată la fel, nici două aranjamente florale create de noi nu sunt niciodată identice. Apreciem frumusețea unică pe care fiecare floare și fir de verdeață o au de oferit în fiecare aranjament floral individual.

Portofoliul nostru include o colecție exclusivistă și impresionantă de designuri artistice realizate prin piesele centrale din cadrul evenimentelor noastre. Cu o infuzie de forme clasice și designuri contemporane, aceste piese centrale sunt atrăgătoare și elegante. Portofoliul nostru de aranjamente elaborate vă asigură o călătorie uimitoare în lumea designului floral pentru a vă îndeplini toate simțurile și așteptările.

Wedding planner

"Noi nu doar creăm evenimente, ci creăm experiența perfectă."

Pentru ca nunta ta să fie întocmai cum ai visat, ne ocupăm de fiecare element ce stă la baza unui eveniment de succes. De la alegerea spațiului potrivit, plan de cheltuieli, liste cu sarcini, contractare furnizori, termene limită, listă cu invitați, la entertainment și menținerea relației cu furnizorii și coordonarea acestora.

Unul dintre cele mai importante aspecte de care ținem cont în primul rând în planificarea unui eveniment este bugetarea. Daca nu aveți deja un buget bine definit, dezvoltăm împreună un plan de cheltuieli care să reflecte cel mai bine segmentele în care doriți să investiți. Ne adaptăm posibilităților financiare ale fiecarui client.

Astfel, pachetul Wedding Planner include: consultanţă legată de desfăşuratorul zilei, sfaturi şi sugestii referitoare la tematica nunţii, meniu, bar, primirea invitaţilor, entertainment; propuneri de aranjamente florale; propuneri pentru papetăria întregului eveniment de la invitații la place carduri; sugestii pentru candy bar; recomandarea unui make-up artist; propuneri pentru închirierea de maşini şi pentru cazarea invitaţilor.


FOLLOW US ON INSTAGRAM!