Despre noi

Lavan Events

Despre noi


"Din pasiune pentru flori am ales să trăim printre ele."

Frumoasă, elegantă, distinsă, profundă, plină de viață, adeseori neînțeleasă, hulită, alungată, criticată – pasiunea rămâne cea mai de preț comoară a fiecăruia dintre noi. Pasiunea este ceea ce ne însuflețește. Pasiunea este singura care ne poate conduce adânc în noi înșine și ne găsește drumul cel mai bun prin meandrele vieții. În cazul nostru, acest lucru a transformat iubirea pentru flori, satisfacția pe care ne-o oferă bucuria clienților noștri, într-o adevărată poveste.

Pasionați de flori, iubim provocarea de a le aduce împreună într-un mod care creează atât emoție, cât și ambianță, amplificându-le frumusețea naturală. Folosim doar flori proaspete și decorațiuni unicate, aduse din întreaga lume, jucandu-ne cu proporții, volume, tăieturi, culori și detalii în crearea de aranjamente unice pentru nunți și alte evenimente. Ascultăm dorințele clienților noștri și le transformăm în realitate, adăugând în procesul de creație un strop de surpriză care va marca unicitatea mesajului, momentului, locației sau evenimentului.

Suntem o agenție de organizare nunți și evenimente private cu sediul în Iași, specializată în design complet de evenimente. Ne ocupăm de planificare, coordonare, decorare și nu în ultimul rând de design floral. Noi credem în frumusețea simplității și a detaliilor care sunt semnificative pentru un design coerent și atemporal.

Dintre cele mai importante caracteristici pe care le avem, se pot evidenția pasiunea, viziunea și curajul de a ieși din obișnuit, curajul de a fi creativi și de a da o valență nouă fiecărui aranjament floral creat.

Ne place să credem că pentru fiecare design floral este nevoie de un scenariu, de un povestitor și, bineînțeles, de personaje. Așadar, este foarte importantă povestea și cât de bine știe povestitorul să o povestească.

Direcțiile pe care le explorăm încep cu blândețea și delicatețea aranjamentelor florale de influență englezească, continuă cu interpretarea cromatică strălucitoare a stilului marocan și nu în ultimul rând, direcția care aduce un plus de frumusețe exotică – fantezia braziliană.

Pentru că vrem să reflectăm aprecierea pentru culorile picturale ale florilor proaspăt culese și tonalitățile subtile ale lor, subliniem precizia rafinată și atenția pentru detalii și nu în ultimul rând necesitatea de a visa. Este imperativ necesar să continuăm să visăm combinații florale noi astfel încât să reușim să ne pliem cât mai bine pe cerințele și personalitatea clienților noștri.

Considerăm că este o abordare foarte bună să aducem în planul designului floral, tendințe din cât mai multe domenii legate de artă, design de interior și de ce nu, chiar arhitectură. Acest lucru nu numai că deschide minți, însă oferă aranjamentelor noastre florale o altă dimensiune, cu o latură îndrăzneață, frapantă și distinctivă.

Inspirație poți găsi oriunde, chiar dacă trebuie să demolezi niște mituri și de aceea unul dintre principalele avantaje atunci când îți îngădui această libertate de creație, este faptul că îți poți permite să experimentezi și să introduci în procesul creativ improvizația.

Nu ne place să ne ghidăm după “tendințe”, ne place să creem lucruri cât mai diferite fară să ne repetăm la nesfârșit. Este foarte ușor să te diferențiezi de alții atunci când îți îngădui libertatea de exprimare, când nu te ghidezi după niște “reguli” bine împământenite, atunci și creațiile florale sunt diferite.

Obiectivul nostru principal este de a da viață viziunii dumneavoastră, prin crearea de evenimente unice pe le veți păstra ca amintiri o viață întreagă.


FOLLOW US ON INSTAGRAM!